Constructievorm:
Drieplunjerpomp, krukas en kogellagers oliegesmeerd. Alle dichtingen in hulzen gemonteerd, daardoor exacte centrering en eenvoudig uitwisselbaar. Direct gekoppeld of middels V-snaren, met electro-, diesel- of hydrauliekmotor.

Inzetgebied:
Het verpompen van alle waterachtige media t.b.v. hogedrukreiniging, luchtbevochtiging, omkeerosmose, ketelvoeding, autowasstraten, rookgasreiniging, PU-schuimproductie en brandblusunits.

Materialen:
Aluminium drijfwerkhuis of gietijzer, keramische plunjers, kleppenhuis messing, brons of RVS, kleppen hoogwaardig RVS.

Asafdichting:
NBR manchetten met versterking, dubbele plunjerafdichtingal dan niet met lekwater terugvoer, afdichtingen op aanvraag ook in andere uitvoeringen leverbaar zoals Viton, EPDM, Aramid, Teflon.

Bekijk meer informatie over ons aanbod hogedruk-pompen:
PN
PK
M
MK
GX
PKWT
MWT
PS
MS
GS
NX
NX-2
GAMMA 62
GAMMA 85/105/125
GAMMA 162/202/242
GAMMA-IL 83/103
GAMMA-IL 160/200
PENTA
PENTA 500
VX
VXX
VH
VY

Voor inbouwmaten neem contact op via verkoop@jbgroep.nl

UDOR werd opgericht in 1966 en ontwikkelt, produceert, verkoopt, levert en onderhoudt membraanpompen en plunjerpompen voor het verpompen van water, inclusief chemisch toegevoegd water.

Het pompaanbod omvat nu meer dan 50 modellen membraanpompen en meer dan 150 modellen van plunjerpompen.

Onze pompen zijn zeer betrouwbaar en wij garanderen dan ook een lange levensduur. We verbeteren onze producten voortdurend om kwaliteit en upgradeprestaties te garanderen.

Onze pompen zijn ontwikkeld om te worden ingebouwd in verschillende soorten pompsystemen: landbouwspuitmachines, hogedrukreinigers, waterreinigers, brandbestrijdingssystemen, ontijzeringsapparatuur, omgekeerde osmosesystemen, vernevelingsapparatuur, gazonsproeiers en andere doeleinden.

De organisatie voldoet aan de eisen van ISO-9001 en we streven naar continue verbetering van de prestaties van alle bedrijfsafdelingen en functies. Wij geloven sterk in zakendoen met ethiek en luisteren naar de behoeften van de klant.

Onze missie is om in onze wereldwijde industrie erkend te worden als een concurrerend, innovatief en betrouwbaar bedrijf.