Waterbehandeling

Waar water werkt!

Het behandelen van water kan op diverse manieren gebeuren, dit ligt voornamelijk aan de kwaliteit van het gebruikte water en welke kwaliteit van het water gewenst is.
De meest gebruikte vormen van waterbehandeling zijn filtratie door middel van filter-patronen, zandfiltratie en moest het echt heel fijn gefilterd worden de ultrafiltratie.

Ultrafiltratie Systeem

Door de huidige ontwikkelingen omtrent klimaatverandering en de daarbij behorende waterschaarste wordt het steeds lastiger om genoeg hemel- en bronwater te winnen voor het gewas. Het ‘Ultrafiltratie Systeem’, hét nieuwe duurzame systeem van STS biedt het gewas optimale bescherming tegen zowel droogte als ziekten. Het systeem biedt een continue levering van schoon gefilterd water wanneer dat noodzakelijk is, op elk moment van de dag en het hele jaar door

Waterbeluchtingssystemen

Wanneer het water zuurstofrijk is, worden alle nadelige gevolgen zoals bacteriën en algen getackeld. Met de beluchtingssysteem van STS is dit verledentijd. Het systeem pompt op een duurzame en natuurlijke manier zuurstof in het water, wat ten goede komt voor het behoud van een goede waterkwaliteit. Het systeem kan tot wel 120% zuurstof toevoegen aan het water! Het toevoegen van chloor en waterstofperoxide is hierbij verledentijd.

Service en onderhoud

Pompen, nevelinstallaties en constructies zijn de motor van jouw bedrijf. Daarom zorgen wij met onze service dat jouw bedrijf continu operatief kan blijven. Wil je een pomp laten repareren of reviseren? Jouw installaties preventief onderhouden? Of heb je een storing? Wij staan voor je klaar.

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij helpen je graag.