Onderhoud

Totaal onderhoud en service voor pompen en installaties

Pomp installaties hebben een bepaalde levensduur voordat deze aan vervanging toe zijn. Om deze levensduur te verlengen is periodiek onderhoud noodzakelijk. Zonder onderhoud is de kans dat een installatie faalt veel groter en haast onvermijdelijk. Om de maximale levensduur van uw installatie te bereiken, helpt JB Groep u graag met alle facetten en gemakken op het gebied van een goed serviceplan.

Van correctief naar preventief onderhoud

Wachten totdat een installatie onverwachts faalt en zo voor onvoorziene kosten komen te staan is iets waar niemand op zit te wachten. Wij bij JB Groep begrijpen dat als geen ander en zorgen middels een onderhoudscontract dat uw installatie, zijn gehele levensduur, optimaal wordt onderhouden. Hierbij zijn deze onverwachte zorgen verleden tijd.

Middels een onderhoudscontract voeren wij jaarlijks preventief onderhoud uit aan uw installatie, zodat de kans op falen en storingen nihil zijn. Daarnaast plannen wij dit onderhoud zelf voor u in. Uiteraard in overleg. Zo hoeft u geen rekening meer te houden met het tijdig inplannen van het onderhoud aan uw installatie.

Een onderhoudscontract op maat gemaakt

Een onderhoudscontract bij JB Groep brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een 24/7 service, direct telefonisch hulp en advies zonder wachtrijen. Gewoon korte lijnen tussen klant en aanbieder, daar houden wij van en proberen wij continu naar te streven.

Standaard onderhoudscontract

Met dit contract profiteert u van de garantie tot jaarlijks onderhoud en service op uw pompinstallatie. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van onze 24/7 service, ongeacht weekenden en feestdagen. Wij denken met u mee. Zo proberen wij met onze servicedeskundige eerst telefonisch met u het probleem om te lossen, zodat uw installatie na een paar minuten weer operationeel is. Betreft het probleem een complexe storing, komen we zo snel mogelijk uw kant uit.

All-in onderhoudscontract

Hier hoeven wij geen woorden aan vuil te maken. Met dit contract kunt u ten alle tijden achterover leunen met de voeten op tafel. Met ons ‘All-in onderhoudscontract’ bieden wij u in elke situatie de garantie op een reparatie aan uw pompinstallatie. Dit contract betreft naast de voordelen die het ‘Standaard onderhoudscontract’ al heeft, vele extra’s. Alle extra kosten die gemaakt worden zijn in dit geval voor JB Groep en bent u verzekerd van een werkende installatie.

U kunt ons bereiken via: info@jbgroep.nl of bel gerust naar +31 (0)174 28 77 63

Om alle voordelen te benoemen zetten we in de tabel hieronder de twee soorten onderhoudscontracten overzichtelijk neer:

Opties voor contract en voorwaarden Standaard onderhoud All-in onderhoud
24/7 service en support
Servicekosten inbegrepen
Telefonische hulp en advies
Jaarlijkse controle voor preventief onderhoud
Onderdelen ter vervanging installatie inbegrepen
Opstellen en behoud van uw onderhoudsdossier

Onze service:

  • 24 uursservice

  • Flexibele inzetbaar

  • Snel aanwezig op locatie

  • Vaste monteur per regio

  • Inzicht in historie en registratie

  • Reparatie op locatie.

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie betreft onze onderhoudscontracten en advies over welk contract het beste bij u past? Wij staan voor u klaar om met onze ervaring en kennis een goed advies op maat te formuleren. Wij helpen je graag!