Totaaloplossingen

Pompen, nevelinstallaties en maatwerkconstructies

Of het nu gaat om het verhogen van de waterdruk, het realiseren van een continue temperatuur of het afvoeren van afvalwater. Met onze pompsystemen, nevelinstallaties en maatwerkconstructies bieden wij een totaaloplossing voor iedere vraag.

Al 15 jaar lang leveren, installeren en onderhouden wij pompen en installaties voor diverse opdrachtgevers in branches die variëren van de industrie en aannemersbranche tot aan vastgoedbeheer en de land- en tuinbouwsector.

Drukverhoging

Het hebben van een lage waterdruk is een veelvoorkomend probleem. En dat is vervelend als je bijvoorbeeld een extra douche wilt aansluiten of een heel appartementencomplex wilt voorzien van een optimale waterdruk. Een drukverhogingspomp is in veel situaties de perfecte manier om de waterdruk te verhogen. De pomp is eenvoudig te installeren en zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van drukschommelingen.

Meer over drukverhogingsinstallaties

Afvalwater

Het komt regelmatig voor dat hemel of afvalwater niet goed afgevoerd kan worden. Bijvoorbeeld omdat het hoofdriool hoger ligt dan het afvoerpunt. In deze situatie is een afvalwaterinstallatie nodig, die het water via de drukleiding opvoert naar het riool. JB Groep beschikt over een uitgebreid assortiment pompen, complete afvalwatersystemen en benodigde accessoires zoals vlotters, besturingen en sensors.

Meer over afvalwaterinstallaties

Nevelinstallaties FOG-SYSTEM

De hogedrukpompsets van FOG-SYSTEM zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Bekijk hier een 3D animatie

Meer over nevelinstallaties

Producten

Ons ruime assortiment pompen en installaties bevat onder andere afvalwatersystemen, drukverhogingsinstallaties, doseerpompen, waterontharders en dompelpompen. De handelsproducten zijn geschikt voor zowel de consumentenmarkt als voor industrie, glastuinbouw, zwembaden, afvalwaterbehandeling en machinebouwers.

Bekijk onze producten

Service en onderhoud

Pompen, nevelinstallaties en constructies zijn de motor van jouw bedrijf. Daarom zorgen wij met onze service dat jouw bedrijf continu operatief kan blijven. Wil je een pomp laten repareren of reviseren? Jouw installaties preventief onderhouden? Of heb je een storing? Wij staan voor je klaar.

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij helpen je graag.

Contact