Over ons

Alle kennis en kunde onder één dak

JB Groep is uitgegroeid tot een service en groothandelsbedrijf voor alle soorten pompen, nevelinstallaties en constructies voor de tuinbouw, bouw en industrie. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van pompen en installaties.

Gevestigd in Westland en met een Westlandse mentaliteit weten wij wat aanpakken is. En door onze ruime ervaring en kennis van de nieuwste technologieën zijn wij in staat om op elke vraag een antwoord te bieden. Geen uitdaging is voor ons te groot. Wij bieden specialistisch advies om samen met onze opdrachtgevers tot perfecte (maatwerk) oplossingen te komen.

Missie

Met innovatieve oplossingen een maatwerk product kunnen leveren dat samen met onze service, gedrevenheid en ervaring de klant volledig ontzorgen.

Visie

Internationaal een gevestigde naam zijn op gebied van pomp en nevelinstallaties. Waarin klant-ontzorging, innovatie en betrouwbaarheid op de eerste plaats staan en wij bekend staan om ons hoge afwerkingsniveau en kwaliteit.