Service en onderhoud

Volledige ontzorging met onze onderhoudsservice

Pompen, nevelinstallaties en constructies zijn de motor van jouw bedrijf. Daarom zorgen wij met onze service dat jouw bedrijf continu operatief kan blijven. Wil je een pomp laten repareren of reviseren? Jouw installaties preventief onderhouden? Of heb je een storing? Wij staan voor je klaar.

Onderhoud

Met onze preventieve onderhoudsservice zorgen wij dat jouw pompen en nevelinstallaties blijven draaien. Wij onderhouden jouw pompen en installaties volgens onze professionele maatstaven. En om jou volledig te ontzorgen biedt JB Groep een totaal onderhoudspakket aan voor pomp- en nevelinstallaties.

Revisie en reparatie

Onze revisie- en reparatieservice zorgt dat stilstand in jouw bedrijf tot een minimum beperkt wordt. Wij staan voor je klaar om de revisies en reparaties van jouw pompen, nevelinstallaties of constructies onder handen nemen.

Onze service:

  • 24 uursservice;
  • flexibele inzetbaar;
  • snel aanwezig op locatie;
  • vaste monteur per regio;
  • inzicht in historie en registratie;
  • reparatie op locatie.

Wat te doen bij een storing?

Heb je last van een storing aan je pomp- of nevelinstallatie? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar. Bel ons dan op: +31 (0) 174 – 28 77 63 of vul het formulier in om je storing aan ons te melden. Zo kunnen wij je zo snel mogelijk helpen.

Persoonlijk advies

Heb jij een vraag over jouw pomp, nevelinstallatie of constructie? Leg het dan voor aan onze experts. Zij weten met elke vraag raad en denken graag met je mee!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!