Onderhoud

Totaal onderhoud voor pompen en installaties

Jouw bedrijf moet volledig kunnen vertrouwen op de pompen, nevelinstallaties en constructies waar jij gebruik van maakt. Wij begrijpen dat. Daarom zorgen we met onze (preventieve) onderhoudsservice dat jouw pompen en installaties continu blijven draaien. Of het nu gaat om een pomp die dagelijks operatief is of om een installatie, die alleen in noodgevallen gebruikt wordt.

Wij onderhouden jouw pompen en installaties volgens onze professionele maatstaven. Onze monteurs zijn op de hoogte van de meest actuele technologische ontwikkelingen. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw pompen en installaties in goede handen zijn en dat de meest efficiënte technieken worden toegepast.

Totaal onderhoud

Om jou volledig te ontzorgen biedt JB Groep totaal onderhoud aan voor jouw pomp- en nevelinstallaties. Samen bepalen we welk onderhoudspakket het beste bij jouw bedrijf past. Factoren die hierbij een rol kunnen spelen zijn de leeftijd van de installatie, preventieve reparaties en dekking voor het vervangen van onderdelen. Bij een onderhoudscontract zorgen wij altijd voor een oplossing op het moment dat de pomp het af laat weten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een leenpomp als tijdelijke oplossing.

Pomp- en nevelinstallaties die bij JB Groep in onderhoud zijn, krijgen altijd voorrang bij een storingsmelding. Deze snelle service komt nog eens extra tot zijn recht doordat alle technische gegevens worden bijgehouden in een logboek. Door onze vakkennis zijn wij in staat alle merken hogedruknevelinstallaties in onderhoud te nemen.

Onze service:

  • 24 uursservice

  • Flexibele inzetbaar

  • Snel aanwezig op locatie

  • Vaste monteur per regio

  • Inzicht in historie en registratie

  • Reparatie op locatie.

Persoonlijk advies

Wil jij weten welke vorm van onderhoud geschikt is voor jouw installatie? Of heb je vragen over de diverse onderhoudsmogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag!

Contact