STS

Ontwikkelen van innovatieve, betrouwbare en duurzame oplossingen.

‘Smart Technical Solutions’, oftewel ‘STS’ biedt duurzame technologische producten van hoge kwaliteit speciaal voor de tuinbouw en industriële sector. De producten ontwikkeld door STS hebben het doel om de prestaties en kwaliteit van de productie te verbeteren. De producten variëren van diverse montage onderdelen tot aan volledig ontwikkelde machines en besturingen.

Ultrafiltratie Systeem

Door de huidige ontwikkelingen omtrent klimaatverandering en de daarbij behorende waterschaarste wordt het steeds lastiger om genoeg hemel- en bronwater te winnen voor het gewas. Het ‘Ultrafiltratie Systeem’, hét nieuwe duurzame systeem van STS biedt het gewas optimale bescherming tegen zowel droogte als ziekten. Het systeem biedt een continue levering van schoon gefilterd water wanneer dat noodzakelijk is, op elk moment van de dag en het hele jaar door.

Waterbeluchtingssystemen

Wanneer het water zuurstofrijk is, worden alle nadelige gevolgen zoals bacteriën en algen getackeld. Met de beluchtingssysteem van STS is dit verledentijd. Het systeem pompt op een duurzame en natuurlijke manier zuurstof in het water, wat ten goede komt voor het behoud van een goede waterkwaliteit. Het systeem kan tot wel 120% zuurstof toevoegen aan het water! Het toevoegen van chloor en waterstofperoxide is hierbij verledentijd.

High-end besturingen

Bent u op zoek naar een soft- en hardwarematige besturing voor uw mechanische systeem? Dan biedt STS besturingen geheel naar uw eisen en wensen! Om een machine of systeem zo goed, veilig en efficiënt mogelijk te laten functioneren is een goede besturing noodzakelijk. De besturingskast wordt hierbij ook wel gezien als het hart van de machine.