Geschiedenis

‘JB’ in ‘JB Groep’ is de afkorting van Jordy van den Berg, eigenaar van JB Groep. Nadat hij enkele jaren bij een technisch bedrijf gewerkt heeft, besloot hij dat het tijd was om een nieuw pad in te slaan. Hij bracht het reviseren van pompen onder bij het bedrijf van zijn vader om dit vervolgens zelf uit te gaan voeren.

Dit was zo’n groot succes, dat hij in 2005 al snel ging uitbreiden. Door de enorme groei van het bedrijf heeft Jordy samen met zijn vader besloten om vanaf dat moment als twee aparte bedrijven verder te gaan. Hieruit ontstond JB Groep. Het nieuwe bedrijfspand is helemaal klaar voor de toekomst. Vanuit dit nieuwe pand is JB Groep de laatste jaren steeds verder gegroeid. En naast het reviseren van pompen, volgde al snel de verkoop van nieuwe producten en het produceren van complete installaties.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een service en groothandelsbedrijf voor alle soorten pompen voor de tuinbouw, bouw en industriële sector. Daarnaast leveren, installeren en onderhouden we pomp- en nevelinstallaties en maken we constructies op maat.