Tecnocooling levert maatwerk nevelinstallaties welke op meerdere manieren kunnen worden ingezet. U kunt hierbij denken aan het onder controle krijgen van stofontwikkeling in bijvoorbeeld grote bedrijfshallen of stallen. Maar ook aan het verkoelen van een terras, onder een parasol of voor verkoeling bij het zwembad.
Ook in de tuinbouw worden deze producten veel gebruikt om het klimaat beter te controleren, dat wil zeggen het onder controle krijgen van de temperatuur of de luchtvochtigheid. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden waar de producten van Tecnocooling voor ingezet kunnen worden, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

"Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van commerciële en industriële vernevelingssystemen en bieden een divers portfolio, in zowel de commerciële als de industriële sector. Na meer dan 38 jaar hebben we een onmiskenbare reputatie opgebouwd in de hogedruk- en spuitindustrie. We hebben het geluk gehad om aan een zeer succesvolle projecten te werken. Door opleiding en de banche-ervaring die onze medewerkers hebben, hebben wij een unieke benadering van vernevelingssystemen gecreëerd. Dit door onder andere door te focussen op kwaliteit, prestaties en restwaarde van het product"