Nevel

Voor een natuurlijke koeling en een optimale luchtvochtigheid

Heeft jouw bedrijf ook last van de steeds warmere zomers en aanhoudende droogte? Wil je de temperatuur in de kas onder controle houden? Of wil je geur- en stankoverlast voor omliggende bedrijven voorkomen? Onze nevelinstallaties voor de tuinbouw, industrie en landbouw bieden de oplossing!

JB Groep is gespecialiseerd in het leveren en installeren van hogedruknevelinstallaties en hogedrukpompsets. Onze nevelaars van FOG SYSTEM zijn speciaal ontwikkeld voor de tuinbouw, veehouderij, industrie en de recreatiesector. De nevelinstallaties worden op maat gemaakt en zorgen ervoor dat de gewenste temperatuur en luchtvochtigheid worden bereikt. Dit is komt de kwaliteit van producten uit de tuinbouw, landbouw en industrie ten goede. In kassen leidt dit bijvoorbeeld tot een groeizamer klimaat, waardoor planten en gewassen beter bestand zijn tegen extreme omstandigheden.

Nevelinstallaties

Een hogedruknevelinstallatie regelt de luchtvochtigheid en biedt verkoeling voor een gunstiger een aangenamer klimaat. De installatie zet het aangevoerde water onder een hogedruk van maximaal 100 bar en zorgt voor verneveling. De lucht wordt hierdoor gekoeld. Doordat de druppels erg klein zijn, is het koelende effect maximaal.

Onze nevelinstallaties worden toegepast in:

  • De tuinbouw
  • De veehouderij
  • De industrie
  • Pretparken
  • Op terrassen

Producten

Onze hogedruknevelinstallaties en hogedrukpompsets van FOG SYSTEM zijn gemaakt van hoogwaardige RVS materialen en zorgen voor exact de juiste hoeveelheid vochtinbreng. Hierdoor bieden ze de gewenste verkoeling. Al onze nevelsystemen worden op maat gemaakt en zijn daardoor volledig afgestemd op jouw bedrijf.

Bekijk onze
hogedruk-
nevelinstallaties
en pompsets

Service en onderhoud

Heb je last van klimaatschommelingen in jouw bedrijf en wil je een continue temperatuur kunnen realiseren? De specialisten van JB Groep kunnen je uitgebreid adviseren om tot de juiste oplossing te komen.

JB Groep neemt de zorg van het installeren en onderhouden van installaties volledig uit handen. We bieden een totaal onderhoudspakket aan voor onze hogedruknevelinstallaties en pompsets van FOG SYSTEM. In overleg bepalen we welk pakket het beste aansluit op jouw wensen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij helpen je graag.