Interpump levert een groot assortiment aan hogedruk plunjerpompen. Zowel kleine als grote volumes verpompen is geen probleem en met werkdrukken tot 500bar is er voor elke situatie een oplossing! De pompen van Interpump kunnen worden gekoppeld aan elektromotoren, hydraulische motoren of zijn leverbaar met brandstofmotor. Alle toebehoren en appendages zijn uiteraard ook te verkrijgen voor deze pompen.

Interpump Group S.p.A. is wereldwijd de grootste producent van professionele hogedrukpompen en een van de grotere spelers in de markt van hydraulische componenten.
De Interpump Group werd geboren in 1977 in S.Ilario (nabij Reggio Emilia, Italië) en is opgericht door Fulvio Montipò. Dankzij zijn technische verbeteringen, waaronder het gebruik van innovatieve materialen, kon het bedrijf direct hogedrukpompen produceren die kleiner en gemakkelijker te bedienen waren in vergelijking met concurrerende producten.

Interpump Group werd al snel 's werelds grootste producent van hogedrukpompen en haar producten worden aanbevolen op de markt.
Vanaf de jaren 90 streefde de Groep groei na, die verder reikte dan de zuigerpompen. Door de overname van verschillende toonaangevende bedrijven die professionele en industriële reinigingsmachines en elektromotoren vervaardigen is dit werkelijkheid geworden.