Welgelegen

nevelinstallatie voor verkoeling op het terras

Deze zomer hebben wij een uniek project mogen realiseren voor een hogedruknevel installatie op een buitenterras. De klant zocht een naar een oplossing voor verkoeling op zijn terras en kwam via via bij ons terecht met de vraag of het mogelijk is om een koude wind als verkoeling te realiseren op zijn terras. Hierop hebben wij een installatie ontwikkeld welke gemakkelijk te demonteren is en welke van hoge kwaliteit in eigen huis zijn ontwikkeld en gefabriceerd.

Waarom een nevelinstallatie op uw terras ?

Verkoeling op en om uw terras zorgt voor meer klandizie op warme dagen, een  hogedruknevel installatie zorgt ervoor dat dit opgezocht kan worden in combinatie met een koud drankje en dus zorgt dit voor meer omzet. Een hogedruknevel installatie is opgebouwd met een pomp, leidingwerk en nozzles. De pomp zorgt ervoor dat de druk naar 70 bar wordt opgevoerd waardoor het water nevel wordt met een maximale druppelgrootte van 5 micron. Het effect hiervan is dat de lucht afkoelt en als een koude luchtstroming aanvoelt.

Weet je niet precies wat voor nevelinstallatie je nodig hebt? Of heb je specifieke wensen? De specialisten van JB Groep kunnen je uitgebreid adviseren om tot de perfecte oplossing te komen.

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij helpen je graag!