Constructievorm:
Drieplunjerpomp, krukas en kogellagers oliegesmeerd. Alle dichtingen in hulzen gemonteerd, daardoor exacte centrering en eenvoudig uitwisselbaar. Direct gekoppeld of middels V-snaren, met electro-, diesel- of hydrauliekmotor.

Inzetgebied:
Het verpompen van alle waterachtige media t.b.v. hogedrukreiniging, luchtbevochtiging, omkeerosmose, ketelvoeding, autowasstraten, rookgasreiniging, PU-schuimproductie en brandblusunits.

Materialen:
Aluminium drijfwerkhuis of gietijzer, keramische plunjers, kleppenhuis messing, brons of RVS, kleppen hoogwaardig RVS.

Asafdichting:
NBR manchetten met versterking, dubbele plunjerafdichtingal dan niet met lekwater terugvoer, afdichtingen op aanvraag ook in andere uitvoeringen leverbaar zoals Viton, EPDM, Aramid, Teflon

Bekijk meer informatie over ons aanbod hogedruk-pompen:

Elektrisch aangedreven
Nieuw: LM
GM-CW
MMD-CW
PM-CW
MMX
PM
TPM
GMX
MMD
TMM
GM
TGM
XM

Benzine aangedreven
MMD-EDM
PM-EDM

Hydraulisch aangedreven
PM-HY
MMD-HY

Italiaanse technologie en professionaliteit sinds 1969!

Sinds 1969 biedt het bedrijf Mazzoni zijn klanten technologie en professionaliteit, waarbij vanaf het allereerste begin Mazzoni hun werk gebaseerd heeft op competentie en aandacht voor productkwaliteit.

Aanvankelijk was het alleen de familie Mazzoni die het bedrijf leidde, toen het nog een ambachtelijke werkplaats was met een oppervlakte van 250 vierkante meter. Dankzij de grote toewijding van de oprichters en de samenwerking met het zeer gespecialiseerde personeel, is de groei van het bedrijf gestaag toegenomen, met tot op de dag van vandaag de belangrijke zichtbare resultaten.

In Cavriago (in de provincie Reggio Emilia) beslaat de fabriek van Mazzoni een oppervlakte van 20.000 vierkante meter: het is hier dat het bedrijf met een uiterst gekwalificeerd team en hoogwaardige apparatuur innovatieve, professionele hydro-reinigers produceert. Dit dankzij de knowhow die is opgebouwd door alle machineonderdelen intern te produceren: elektromotor, boilers, kleppen en zelfs pompen.